Om oss

Välkomna till PRIO RedovisningsByrå AB

Vi är den personliga redovisningsbyrån som vill behålla känslan av att vara liten och personlig samt att varje enstaka kund ska känna att just han/hon är viktig. PRIO RB är ett familjärt team på 3 medarbetare centralt i Åtvidaberg. Alla på PRIO RB har en viktig roll med sin kompetens och personlighet vilket gör oss till ett oslagbart team för våra kunder. Vi har en stark drivkraft att hela tiden våga förändra, förbättra och utveckla.

Kollegorna om Zandra

Är alltid positiv och glad! Hur svårt ska det vara, alltid bättre att se lösningen en problemet. Alltså vår egen ”Lotta på Bråkmakargatan”. Med stor kunskap och passion tar hon tag i bokföringen så fort kunderna lämnat sitt material och är alltid angelägen om att kunden ska bli nöjd… så länge kunden håller på Djurgården!

Kollegorna om Sofia

Här lämnas inget åt slumpen! Med en osläckbar törst på kunskap fixar hon allt från bokslut till skattefrågor. Superduktig och noggrann lämnas kundens jobb med varm hand i Sofias händer, och lämnas åter med inga obesvarade frågor. Och lite likt ”Doris i Hitta Nemo” lyckas hon alltid ha koll på vart hon är!

Kollegorna om Ann-Sofie

Boksluten och Deklarationernas Mega Proffs! Med många års erfarenhet och med en snabbhet som får alla att häpna så fixas allt till kundernas belåtenhet. Vi har inte sett medaljerna men hon har nog både OS o VM guld i bokföring! När Ann-Sofie gör bokslut står ”Fantomen stilla,” eller hur talesättet lyder!